Tag et kursus

i trædrejning

Trædrejning er en fantastisk vej ind i træhåndværket. Processen går stærkt og kræver, at man lærer at forstå træets struktur, hvilket er en vigtig viden, uanset hvordan man vil arbejde med træ fremover. Man kan dreje på mange måder, men hvis man vil undgå at bruge mange timer på at pudse med sand-papir, skal man lære at få jernet til at skære rent. Når først fingrene har lært de grundlæggende teknikker, handler det om at blive ved med at øve sig.

På kurserne gennemgår vi mange forskellige jern, flere forskellige teknikker og laver et par opgaver. Opgaverne kan planlægges efter ønske med evnerne som begrænsende faktor. Jeg stiller maskiner, værktøj, træ, kaffe og viden til rådighed. Jeg er med som underviser gennem hele processen, hvilket sikrer at du får en sikker indgang til håndværket.
Trædrejning kan enten foregå med årene på langs af omdrejningsaksen eller på tværs, deraf begreberne langsdrejning og tværsdrejning. 

Der er knyttet forskellige jern og forskellige teknikker til de to genre. I løbet af de 3 timer lærer man både teknikkerne bag tværsdrejning og langsdrejning, gennem en skål og et mindre projekt, eksempelvis en honningdypper.

Kurserne foregår i Den Gamle Isbutik ved Kaserneboulevarden 27 i Aarhus.

Ved ekstra deltager tillægges 100,- i timen

Skriv i formularen herunder for at bestille et kursus eller et gavekort til en du holder af

Bestil kursus her

12 + 13 =

Løs regnestykket for at bekræfte, du ikke er en robot 

{

Malthe

“Jeg kan kun anbefale et trædrejerkursus hos Søren! Uanset niveau er han dygtig til at hjælpe en i gang med at dreje, og til at hjælpe en på vej mod netop det man godt kunne tænkte sig at kreere. Men vigtigst at alt er han virkelig en hyggelig fyr, så man er garanteret nogle virkelige gode timer i værkstedet! Han er god til at lytte og til at hjælpe når man gerne vil have hjælp, samtidig med at han lader en dreje og få det ind i hånden, så man selv kan lære det. Efter et godt kursus ender man som regel også med produkt man selv har lavet og kan tage med hjem – og det er en god inspirator til at komme videre med håndværket. Så hvis du er ny eller øvet i trædrejningen så er det et fantastisk sted at tage hen og få sparing, en god oplevelse og lære et vildt fedt håndværk” 

{

Ditte & Morten

“Var dybt imponeret over, hvordan han havde formået at tilrettelægge, så både min kone som var nystartet, og jeg som havde været igang i 4-5 år, fik noget ud af det. Vi var der i 3 timer, og gik derfra med en fin skål og honningdypper, samt en del teknikker som kan bruges derhjemme. Et kursus hos LF Design kan klart anbefales, uanset om du er nystartet eller har været igang længe. Et hyggeligt værksted, en passioneret underviser og god kaffe… Så kan man ikke forlange mere”

{

Bo Riisgaard

Jeg var til et kort, men rigtig godt kursus hos Søren. Jeg fik arbejdet med de teknikker, jeg havde svært ved én til én, og synes det er meget nemmere at fortsætte selv nu

Verified by MonsterInsights