Tag et kursus

i trædrejning

På et 3 timers trædrejningskursus, ved LF Design, bliver du udfordret på netop dit niveau. Om du er begynder eller øvet, finder vi en opgave, der kan forbedre din teknik og på samme tid give dig en god oplevelse. Kurset foregår i Smedegade 5, 6950 Ringkøbing. Du kan enten vælge level 1 eller level 2, alt efter dit niveau. Læs mere om de to forskellige kurser, ved at trykke på knapperne herunder.

Kurset foregår som udgangspunkt med 1 eller 2 deltagere alt efter bookinger.

Kurserne planlægges primært torsdag aften, dog kan andet også arrangeres.

 

Med et kursus i trædrejning får du en fantastisk vej ind i træhåndværket. Processerne ved drejebænken går stærkt og med et trædrejer kursus får du en god og sikker start på en ny spændende hobby. Man kan dreje på mange måder, men hvis man vil undgå at bruge mange timer på at pudse med sandpapir, skal man lære at få jernet til at skære. Når først fingrene har lært de grundlæggende teknikker, handler det om at blive ved med at øve sig.

På trædrejnings kurserne gennemgår vi alle de grundlæggende trædrejejern, flere forskellige teknikker og laver et par opgaver. På de 3 timers trædrejekursus laver vi en træskål og en mindre ting, som en honningdypper. LF Design stiller maskiner, værktøj, træ, kaffe og viden til rådighed. Søren LF er med som underviser gennem hele drejekurset, hvilket giver dig en sikker indgang til trædrejer håndværket.

Trædrejning kan enten foregå med årene på langs af omdrejningsaksen eller på tværs, deraf begreberne langsdrejning og tværsdrejning. Der er knyttet forskellige jern og teknikker til de to genre. I løbet af de 3 timers trædrejningskursus lærer du både teknikkerne og stifter bekendskab med alle de grundlæggende jern. Trædrejer kurserne foregår i Den Gamle Smedje ved Smedegade 5 i Ringkøbing.

Søren er oprindeligt oplært i trædrejning på efterskolen DHE i Skjern, af trædrejeren Nils Frederiksen, og har efterfølgende været i praktik på Bornholm ved Hans-Henning Pedersen, Træsmeden, hvor Søren stiftede bekendskab med drejning af kæmpe træskåle. Med 16 års erfaring har Søren oparbejdet sig en stor viden indenfor håndværket, hvilket gør at han kan rådgive med problemstillinger indenfor trædrejning.

{

Malthe

“Jeg kan kun anbefale et trædrejerkursus hos Søren! Uanset niveau er han dygtig til at hjælpe en i gang med at dreje, og til at hjælpe en på vej mod netop det man godt kunne tænkte sig at kreere. Men vigtigst at alt er han virkelig en hyggelig fyr, så man er garanteret nogle virkelige gode timer i værkstedet! Han er god til at lytte og til at hjælpe når man gerne vil have hjælp, samtidig med at han lader en dreje og få det ind i hånden, så man selv kan lære det. Efter et godt kursus ender man som regel også med produkt man selv har lavet og kan tage med hjem – og det er en god inspirator til at komme videre med håndværket. Så hvis du er ny eller øvet i trædrejningen så er det et fantastisk sted at tage hen og få sparing, en god oplevelse og lære et vildt fedt håndværk” 

{

Ditte & Morten

“Var dybt imponeret over, hvordan han havde formået at tilrettelægge, så både min kone som var nystartet, og jeg som havde været igang i 4-5 år, fik noget ud af det. Vi var der i 3 timer, og gik derfra med en fin skål og honningdypper, samt en del teknikker som kan bruges derhjemme. Et kursus hos LF Design kan klart anbefales, uanset om du er nystartet eller har været igang længe. Et hyggeligt værksted, en passioneret underviser og god kaffe… Så kan man ikke forlange mere”

{

Bo Riisgaard

Jeg var til et kort, men rigtig godt kursus hos Søren. Jeg fik arbejdet med de teknikker, jeg havde svært ved én til én, og synes det er meget nemmere at fortsætte selv nu

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop
    Verified by MonsterInsights