Galleri

I DETTE GALLERI KAN DU UDFORSKE TIDLIGERE VÆRKER AF SØREN LEEGAARD FUHLENDORFF

BETULA-SERIEN

(BETULA SP.)
Birketræ er normalt ikke noget man tænker så stort om i den danske snedker industri, men i resten af Skandinavien er der en stor tradition for at anvende birk. Træet er i den bløde ende af løvtræerne, men med skarpt værktøj, kan man godt opnå en flot overflade.
Du kan finde lignende produkter i webshoppen under kategorien unika eller ved at trykke her.

BURLS-SERIEN

(BETULA SP.)
Som fremmede aliens vokser knuderne frem på træerne. De bliver til af bakterier, svampe eller skader på stammen, som får cellerne i træet til at mutere. Udefra ligner de nærmest rynkede vorter, men bliv ikke snydt at knudens ydre – lige under barken gemmer der sig det mest fantastiske spil i årene. Birketræ er normalt ikke noget man tænker så stort om i de danske snedkerier, men i resten af Skandinavien er der en stor tradition for at anvende birk. Træet er normalt forholdsvis blødt, men ikke knuderne. De er hårde som sten og kræver skarpe jern.

VESTERVANGSSKÅLEN

(QUERCUS)
Jeg har cirka 200 meter fra min lejlighed til butikken. På vejen derned går jeg forbi Vestervang Plejehjem. Her gik min bedstefar bort for snart 3 år siden. For et par måneder siden opdagede jeg, at enorme fjernevarmerør var ved at blive lagt ned i jorden netop uden for min bedstefars gamle vindue. I den forbindelse havde maskinarbejderen fældet et par af egetræerne. Jeg var selvfølgelig nødt til at spørge, om jeg måtte tage et stykke af stammen. Ingen problem, lød det fra manden i gravkoen. Mange uger senere var denne skål tørret og klar til at få olie. Jeg kan ikke lade være med at tænke på min gamle bedstefar, når jeg ser på den.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop
    Verified by MonsterInsights