Osteskærer i eg

Eg (Quercus)

245,00 kr.

Størrelse

Skaftets længde: 13 cm
Diameter: 2,2 cm

Behandling

For at passe godt på osteskærerne, er de behandlet med LF Woodbutter, bestående af bivoks og parafinolie. Som med alt andet træværk, skal osteskæreren ikke i opvaskemaskinen. I stedet bør den vaskes op i hånden og tørres af med et viskestykke efterfølgende.

Dit ostebord fortjener bedre end plastik. Dæk i stedet bordet med personlighed i form af en hånddrejet osteskærer. Snedker og trædrejer Søren Leegaard Fuhlendorff, udvælger træet til osteskæreren og drejer håndtaget i sit værksted i Århus. Gennem flere års udvikling, er han kommet frem til det stilrene, simple nordiske design, der ligger godt i hånden, når du skal skære dine oste. Med osteskæreren i dansk egetræ, kan du forkæle dit ostebord og præsentere dine oste smukt og stilrent, om det er til morgenmad eller dessert.
Osteskæreren er en nordisk opfindelse og ses sjældent i andre ostespisende lande. Her bruges der ofte ostehøvle i stedet.
Skulle du være interesseret i en anden træsort til osteskæreren, end valgmulighederen på webshoppen, er du velkommen til at besøge trædrejer værkstedet i hjertet af Århus. Her finder du et udvalg af mange forskellige træsorter til din osteskære. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop
    Verified by MonsterInsights